Bolu’da YKS’ye giren bir öğrenci, A Milli Takım’ın Paraguay yenilgisi sonrası “Böyle ruhsuz takım görmedim, bütün moralimizi bozdular” diyerek tepki gösterdi.
A Milli Futbol Takımı’nın Paraguay karşısında aldığı yenilgi, Bolu’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren bir öğrencinin tepkisine neden oldu. Sınav öncesinde maçı izlediğini belirten öğrenci, takımın ruhsuz performansının moralini bozduğunu ifade etti.
Bolu’da binlerce üniversite adayı YKS maratonuna katılırken, sınava giren Emir Özkan isimli öğrencinin A Milli Takım’ın Dünya Kupası’ndan elenmesine yönelik yorumları öne çıktı. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen YKS’nin ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) ülke genelinde olduğu gibi Bolu’da da başladı. Sınav kuralları gereği kapıların 10.00’da kapanmasının ardından adaylar salonlara alınmadı.
Antrenörlük bölümünü hedeflediğini belirten Özkan, bir yıllık hazırlık sürecinin ardından sınava girdiğini söyledi. BESYO parkuruna da hazırlandığını ve TYT’ye ağırlık verdiğini ekledi.
Özkan, milli takımın aldığı mağlubiyetin moralini olumsuz etkilediğini dile getirerek, “Sabah 06.00’da uyandık, keşke uyanmasaydık. Türkiye maçını izledik, yenildik. Böyle ruhsuz bir takım görmedim, bütün moralimizi bozdular. Aklım orada, biz buradan destek veriyoruz, adamların hiç umrunda değil” şeklinde konuştu.
Adaylar sınavda ter dökerken, aileleri de okul çevresinde ve bahçelerinde dua ederek bekleyişlerini sürdürdü.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap