Real Madrid’in efsanevi kalecisi Iker Casillas, Jose Mourinho’nun tekrar teknik direktörlük koltuğuna oturmasına karşı çıktı. Casillas, kulüp için daha uygun hocalar olduğunu belirtti.
Real Madrid’de teknik direktörlük koltuğu için Jose Mourinho’nun adının yeniden gündeme gelmesi, kulübün eski kalecisi Iker Casillas’tan sert tepki çekti. Casillas, Mourinho’nun tekrar takımın başında olmasını istemediğini açıkça belirtti.
Geçmişte Real Madrid’de Jose Mourinho ile çalışan Iker Casillas, eski hocası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Casillas, Mourinho’nun profesyonelliğine saygı duyduğunu ancak onu tekrar Real Madrid teknik direktörü olarak görmek istemediğini ifade etti. Eski milli kaleci, “Onu Real Madrid’de istemiyorum” diyerek sözlerini net bir şekilde ortaya koydu.
Casillas, Portekizli teknik adamla kişisel bir sorunu olmadığını vurgularken, Real Madrid yönetimi için daha iyi seçeneklerin bulunduğunu savundu. Eski oyuncunun bu çıkışı, başkan Florentino Perez yönetimini de yakından ilgilendiriyor.
Iker Casillas, Real Madrid’in menfaatleri doğrultusunda düşündüğünü belirterek, “Bence hayatımın kulübünü yönetmek için daha uygun başka teknik direktörler var” dedi. Bu sözlerle Casillas, Jose Mourinho’nun Real Madrid felsefesiyle örtüşmediği yönündeki görüşünü pekiştirdi.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap