Sıfır Atık Festivali, üçüncü gününde çocuklara ve gençlere yönelik atölyeler, sanatçı sahnesi ve uluslararası mutfak etkinlikleriyle devam ediyor. Festival, 7 Haziran’a kadar Atatürk Havalimanı’nda ziyaretçileri ağırlayacak.
Sıfır Atık Festivali, üçüncü gününde de farkındalık ve bilinçlendirme odaklı etkinliklerle devam ediyor. Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu’nun (TRT) resmi iletişim sponsoru olduğu festivalde, geri dönüşümden sanata, enerjiden teknolojiye uzanan geniş bir yelpazede programlar sunuluyor.
Festivalin üçüncü gününde çocuklar ve gençler için geri dönüşüm materyallerinden oyuncak ve sanat eseri üretimine yönelik atölyeler düzenleniyor. Çevre temalı oyunlar, yarışmalar ve interaktif eğitim programları da gün boyu ziyaretçilerle buluşuyor.
Bugün, Veysel Çelikdemir’in kum sanatı gösterisi ve Mehmet Teber ile söyleşi gerçekleştirilecek. Çocuklara özel tiyatro oyunları ve kağıt üretimi etkinlikleri de programda yer alıyor. Günün ilerleyen saatlerinde komedyen Gökhan Ünver’in mizah gösterisi sunulacak. Akşam saatlerinde ise Poizi ve Sefo sahne alacak.
Festivalde, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) ile Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından uluslararası mutfaklar, atıksız mutfak uygulamaları, enerji verimliliği ve dönüşüm estetiği üzerine etkinlikler düzenleniyor.
TİKA, küratör Beste Gürsu’nun
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap