Trendyol Süper Lig’de Fatih Karagümrük ile ikas Eyüpspor arasındaki maçta ilk yarı 1-1 sona erdi. Eyüpspor, Bartuğ Elmaz ile eşitliği sağladı.
Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük ile ikas Eyüpspor arasındaki mücadelenin ilk yarısı sona ererken, konuk ekip ikas Eyüpspor 39. dakikada Bartuğ Elmaz’ın attığı golle 1-1’lik eşitliği sağladı. Maçın 16. dakikasında Serginho ile öne geçen Fatih Karagümrük’e Eyüpspor, Bartuğ Elmaz ile yanıt verdi.
Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Turgut Doman’ın yönettiği karşılaşmada ilk gol 16. dakikada Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük adına Serginho’dan geldi. Daniele Verde’nin asistini gole çeviren Serginho, takımını 1-0 öne geçirdi. Ancak bu üstünlük uzun sürmedi. 39. dakikada sahneye çıkan Bartuğ Elmaz, attığı golle skora dengeyi getirdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.
İlk yarı boyunca iki takım da gol arayışını sürdürdü. İkas Eyüpspor, Bartuğ Elmaz’ın golünün yanı sıra Baran Ali Gezek ve Taşkın İlter ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Fatih Karagümrük’te ise Shavy Babicka’nın şutu savunmadan dönerken, Serginho’nun golüyle öne geçmeyi başardı. Maçın ilk yarısında ikas Eyüpspor adına Calegari ve Fatih Karagümrük adına Daniele Verde köşe vuruşları kullandı.
İki takımın da kadrolarının açıklanmasının ardından başlayan mücadelede, ilk düdük çaldığı andan itibaren tempo yükseldi. Oyuncu değişiklikleri ve hakem kararları da maçın gidişatını etkileyen unsurlar arasında yer aldı. İkas Eyüpspor, Metehan Altunbaş ve Umut Bozok ile gol fırsatları yakalarken, Fatih Karagümrük de Sam Larsson ile etkili oldu. Maçın ikinci yarısında iki takım da galibiyet için mücadele edecek.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap